Ο Ηλίας Λιούγκος τη Μ.Δευτέρα 2/4 στη Μπουάτ Απανεμιά!


Ηλίας Λιούγκος “Εαρινή δοκιμασία”
Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου στη μπουάτ Απανεμιά
Συνοδεύει στο πιάνο και τραγουδάει η 
Δέσποινα Στεφανίδου

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Ηλίας Λιούγκος, ήταν μαθητής φίλος και βασικός ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι σε πολλούς δίσκους και σε αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κοντά του διδάχτηκε την ερμηνεία και τη σύνθεση στο τραγούδι.

Με τη συνεργάτιδα των τελευταίων χρόνων Δέσποινα Στεφανίδου που τον συνοδεύει στο πιάνο και τραγουδάει, για ένα βράδυ στη μπουάτ Απανεμιά θα παρουσιάσουν:

- Α) τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο «ΠΟΙΟS;», σε μουσική δική του και σε στίχους της Ζωής Παναγιωτοπούλου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, άλλα και άλλα απ την παλαιότερη δισκογραφία του.
- Β) τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι από όλες τις περιόδους.
- Γ) τραγούδια άλλων συνθετών, όπως των Μίκη Θεοδωράκη, Ορφέα Περίδη, Νίκου Ξυδάκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Παραδοσιακά από την Ήπειρο, την Κρήτη και άλλα …..

Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποιους τίτλους τραγουδιών:

Ήρθε βοριάς ήρθε νοτιάς, Μη σκέφτεσαι Γερμανικά, Αθανασία, Γιάννη μου το μαντήλι σου, Κεμάλ, Κωμοπόλεις, Ζανέτα, Τσάμικος, Δύσκολοι καιροί, Έτσι και περάσει ένας χρόνος, Περιμπανού, Γεννήθηκα για να πονώ, Δεροπολίτισα, Για την αγάπη λίγοι, Για πού το ‘βαλες καρδιά μου, Εντατική, Ποιος, Χάρτινο το φεγγαράκι Στην αρχή των τραγουδιών και…….. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου